Nordic Perl Workshop and Mojoconf

in Oslo

6 - 7 September, 2018

Schedule

Preliminary schedule, the order and time of the talks may change. There is still plenty of room for talks. Submit your talk.

Thursday | Friday

Thursday, 6 September 2018

Time Main room
09:00 oslo.pm npw - ‎Registration‎ (60 min, English) 2
10:00 brian d foy (‎brian d foy‎) - ‎Show me the money: Adventures with non-blocking Mojo::UserAgent‎ (45 min, English) 2
10:45
11:00 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Email with Perl‎ (45 min, English) 2
11:45
12:00 oslo.pm npw - ‎Lunch‎ (60 min, English) 2
13:00 Jan Henning Thorsen (‎batman‎) - ‎Batman's utility belt‎ (20 min, English) 3
13:20
13:30 Christopher Rasch-Olsen Raa - ‎Isolate those dependencies!‎ (20 min, English) 2
13:50
14:00 Arne Sommer (‎Arne‎) - ‎Perl6 - An Introduction - part 1‎ (45 min, English) 3
14:45
15:00 Arne Sommer (‎Arne‎) - ‎Perl6 - An Introduction - part 2‎ (45 min, English) 3
15:45
16:00 Marco Pessotto (‎melmothx‎) - ‎Publishing with Amusewiki‎ (20 min, English) 2
16:20
16:30 oslo.pm npw - ‎Lightning talks‎ (60 min, English) 2
17:30